Vorige pagina

Onze MacBook Pro Carbon Skin

Onze MacBook Pro Carbon Skins worden van 3M vinyl gemaakt. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw waardevolle macbook. Dit vinyl word op een speciale manier geproduceerd waardoor het textuur krijgt. Je kan daardoor de ruitjes in deze skin ook daadwerkelijk voelen. 

De MacBook Pro Carbon Skin beschermt je laptop tegen oppervlakkige krassen en vieze vingerafdrukken. Verder ziet het er natuurlijk erg vet uit. Dit Carbon motief kunnen wij in 3 varianten leveren: Zwart, Antraciet en wit.

Ben je benieuwd naar hoe deze MacBook Pro Carbon skin gemaakt word? Klik dan hier.

PREMIUM 3M VINYL

Wij gebruiken alleen het beste 3M Vinyl. Deze heeft een levensduur van minimaal 4 jaar. Hierdoor kunnen we garanderen dat uw skin voor een hele lange tijd mee gaat.

MAXIMAAL PLAKGEMAK

Door het gepattenteerde 3M™ Controltac™ Graphic Film with Comply™ technologie zorgt voor optimaal plak gemak. Deze technologie heeft 1 lijmlaag met kristallen die na hard drukken breken.

UITERSTE PRECISIE

Ook het uitsnijden van een vinyl skin is een zeer uitgedacht proces dat met 0,25 mm nauwkeurigheid word uitgevoerd. Hierdoor past de skin altijd op uw device.

iPhone Skins

De nieuwste iPhone Skins om jouw arsenaal compleet te maken. Klik het icoontje om de aller coolste iPhone Skins te bekijken.

MacBook Pro Carbon Skin

Alle MacBook pro’s zijn door Apple met een knap staaltje techniek geproduceerd. Het zou daarom zonde zijn als je dure MacBook beschadigd raakt. Om dit te voorkomen maakt Ucustom gebruik van een premium 3M Vinyl Materiaal, die ervoor zorgt dat je MacBook beschermd raakt tegen oppervlakkige krassen. Dit is niet alles! Ons premium 3M Materiaal zorgt er daarnaast ook voor dat je meer grip hebt op je MacBook.

Onze MacBook Pro Carbon Skin is beschikbaar in 3 verschillende kleuren.

INSTRUCTIES

Heb je al een MacBook Skin gekocht maar heb je werkelijk geen idee hoe je hem op moet plakken? Volg dan onze instructies zodat je MacBook Air beschermd is tegen jouw vieze vingerafdrukken!

Gewicht 0.06 kg