Vorige pagina

Onze MacBook Pro 15 inch skins 

Til je MacBook Pro naar een hoger niveau met een van de MacBook Pro Skins van Ucustom! Onze skins zijn gemaakt van premium 3M Vinyl, dat ervoor zorgt  dat je telefoon niet alleen kras vrij blijft, maar ook er lijp uit ziet. Ben je de skin na een tijdje beu? Dan is deze gemakkelijk weer te verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

Vooralsnog onderscheiden wij onze MacBook Skins in 3 verschillende patronen. Zo verkopen wij de MacBook Pro Matrix Skins,  de MacBook Pro Camouflage skins en de MacBook Pro Carbon Skins. Natuurlijk zijn deze allemaal beschikbaar in meerdere kleuren. De Carbon skins zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in het zwart, grijs en wit. 

Ook bieden wij dezelfde soorten en maten skins aan voor de iPhone 6, iPhone 7iPhone 8iPhone XiPhone Xr & iPhone Xs.

Hoe plak ik mijn MacBook Pro Skin? 

Het begint allemaal om niet te schrikken, het plakken van je skin ziet er namelijk veel lastiger uit dan het is! Gelukkig helpen wij je ook een handje met het plakken van je skin. Er worden namelijk doekjes meegeleverd waarmee je MacBook in perfecte staat wordt gesteld om beplakt te worden. Maar dit is niet alles, zo kun je ook een kijkje nemen op onze instructiepagina. Waar zowel een instructiefilmpje als een leesbare instructie te vinden is. Voor verdere vragen verwijs ik je graag door naar onze supportpagina

Wat zijn MacBook Pro Skins?

MacBook Skins zijn stickers die je over je MacBook plakt. Deze stickers zijn gemaakt van hoogwaardig 3M vinyl dat je ook weer gemakkelijk kunt verwijderen. Die saaie MacBooks transformeren we in echte meesterwerken. Daarnaast zijn onze skins getextureerd, waardoor jij meer grip hebt op je waardevolle MacBook. Sommige mensen krijgen zelfs meer grip op hun leven. 

KRIJG GRIP

Onze MacBook Pro skins hebben textuur. Hierdoor voel je dus daadwerkelijk de ribbels en golven in de sticker. Dit geeft meer grip aan je MacBook.

DOEI VINGER AFDRUKKEN

Dan heb je die vieze vingerafdrukken nog. Door onze gave MacBook Pro skins heb je daar geen last meer van. Deze skins vangen al jou smerige vinger afdrukken op.

PREMIUM 3M VINYL

Niet te vergeten dat onze stickers van 3M vinyl zijn gemaakt. Alleen het beste is goed genoeg, en wij nemen niet genoeg met minder.

MACBOOK PRO MILITARY CAMOUFLAGE SKINS

Alle MacBook pro’s zijn een knap staaltje techniek, het zou daarom zonde zijn als dit beschadigd raakt. Daarom hebben wij de allerbeste MacBook Pro Skins die jouw MacBook extra grip geeft. Verder beschermt de Skin jouw MacBook tegen je eigen vieze vingers. Wat jij in de avond uren uitspookt wil je de volgende dag niet op je laptop hebben zitten.  Daarnaast hoef je niet meer bang te zijn dat jouw dure MacBook beschadigd in je tas. Je pleurt je MacBook met Skin gewoon  in je tas, en wij verzekeren jou dat je Laptop beschermt is tegen oppervlakkige krassen. 

Hebben we je nu nog niet overgehaald? Geen probleem. Neem dan even rustig een kijkje naar de MacBook Pro Skins die bij jou passen. 

iPhone Skins

Je weet wat ze zeggen, 'op één been kan je niet staan', daarom hebben wij ook de bijbehorende iPhone skins. Dezelfde premium 3M vinyl materialen en deze houden jouw smerige vingers op een grote afstand. Wil jij ook stoer doen bij je collega's, vrienden, opa, oma, vader of moeder? Wij hebben de oplossing!

Klik op de iPhone om stoer te doen.