Klik Hier
Previous
Next

MACBOOK SKINS

Onze MacBook Skins zijn gemaakt van premium 3M Vinyl.  Wij hebben voor zowel de MacBook Pro als de MacBook Air unieke skins in de aanbieding.

De MacBook Matrix Skin is een wat minder opvallende sticker. Met deze Skin kan je toch stiekem een beetje showen. Maar als je echt alle aandacht wilt zal je voor de MacBook Pro Carbon Skin of de MacBook Air Carbon Skin moeten gaan. De skins zijn uiteraard beschikbaar voor de 13 en de 15 inch Macbook Pro.

Als je nog steeds zit te twijfelen over het design van de skin? Logisch… Daarom moet je beginnen door te kiezen welke MacBook je hebt. Ook Daar helpen wij jou een handje mee. Wel zo fijn toch? 

MACBOOK AIR SKINS

De Macbook Air is een prachtlaptop. Maar met onze MacBook Air Skins word hij nog net iets mooier. Het saaie grijze vlak van de Macbook Air word met een Camouflage of Matrix Skin stukken interessanter om naar te kijken. Daarnaast beschermt de skin je Macbook tegen krassen en jouw vieze vingers. Verder kan je met je sticker stoer doen bij collega’s, vrienden & familie. Wil je iets minder aandacht? Ook dat kan geregeld worden. Dan raden we de MacBook Air Matrix Skin aan.  Wil je toch voor wat extra uitstraling gaan? Dan raden wij je aan eens te kijken naar onze MacBook Air Carbon Skins.

Door de premium 3M skins hoef je jezelf niet druk te maken dat de sticker moeilijk te verwijderen is. Er blijven geen lijmresten of andere soorten troep op je MacBook plakken.

We snappen allemaal dat MacBooks en iPhones hand in hand met elkaar gaan. Daarom hebben we nu ook bijpassende iPhone Skins. Het zelfde product met dezelfde precisie uitgesneden. Geen gezeik, gewoon goed. Net als al onze andere producten. 

MACBOOK PRO SKINS

Alle MacBook pro’s zijn een knap staaltje techniek, het zou daarom zonde zijn als dit beschadigd raakt. Daarom hebben wij de allerbeste MacBook Pro Skins die jouw MacBook extra grip geeft. Verder beschermt de Skin jouw MacBook tegen je eigen vieze vingers. Wat jij in de avond uren uitspookt wil je de volgende dag niet op je laptop hebben zitten.  Daarnaast hoef je niet meer bang te zijn dat jouw dure MacBook beschadigd in je tas. Je pleurt je MacBook met Skin gewoon  in je tas, en wij verzekeren jou dat je Laptop beschermt is tegen oppervlakkige krassen. 

Hebben we je nu nog niet overgehaald? Geen probleem. Neem dan even rustig een kijkje naar de MacBook Pro Skins die bij jou passen.