Vorige pagina

PREMIUM 3M VINYL

Wij gebruiken alleen het beste 3M Vinyl. Deze heeft een levensduur van minimaal 4 jaar. Hierdoor kunnen we garanderen dat uw skin voor een hele lange tijd mee gaat.

MAXIMAAL PLAKGEMAK

Door het gepatenteerde 3M™ Controltac™ Graphic Film with Comply™ technologie zorgt voor optimaal plak gemak. Deze technologie heeft meerdere lijmlagen voor makkelijke herpositionering.

UITERSTE PRECISIE

Ook het uitsnijden van een vinyl skin is een zeer uitgedacht proces dat met 0,25 mm nauwkeurigheid word uitgevoerd. Hierdoor past de skin altijd op uw device.

iPhone XS Camouflage Skin Zwart UcustomiPhone XS Camouflage Skin Groen Ucustom

Het design van onze iPhone skins is ongeëvenaard. Ze worden van een premium 3M vinyl gemaakt. Dit vinyl is van een speciaal PVC gemaakt dat zich makkelijk vormt nadat het warm gemaakt wordt. Hierdoor sluit de MacBook skin naadloos aan op jouw device. Verder veranderd het jouw saaie MacBook in een stoere machine waar je mee gezien mag worden. 

Wat is een skin eigenlijk? Heel simpel. Een soort van 2e huid gemaakt van een speciaal soort plastic ofwel vinyl. Wij maken gebruik van 3M vinyl dat extreem kras bestendig is. En dat alles zonder dat je veel van de extra dikte merkt. De ribbels en het reliëf kan je ook daadwerkelijk voelen. Hierdoor krijg je meer grip op je MacBook. Verder beschermt de skin je MacBook tegen andere kleine beschadigingen. 

Geen gezeik, alleen maar kwaliteit. Mocht je de skin toch ooit beu worden, dan hebben wij je altijd gecoverd. De skins zijn makkelijk te verwijderen zonder dat ze lijmresten achterlaten. Daarnaast hebben wij zo veel gave skins dat je bij ons natuurlijk een nieuwe kunt kopen. 

INSTRUCTIES

Heb je al een iPhone Skin gekocht maar heb je werkelijk geen idee hoe je hem op moet plakken? Volg dan onze instructies zodat je iPhone beschermd is tegen jouw vieze vingerafdrukken. !

Gewicht Niet beschikbaar