Vorige pagina

Het design van onze iPhone skins is ongeƫvenaard. Ze worden van een premium 3M vinyl gemaakt. Dit vinyl is van een speciaal PVC gemaakt dat zich makkelijk vormt nadat het warm gemaakt wordt. Hierdoor sluit de MacBook skin naadloos aan op jouw device. Verder veranderd het jouw saaie MacBook in een stoere machine waar je mee gezien mag worden.

Wat is een skin eigenlijk? Heel simpel. Een soort van 2e huid gemaakt van een speciaal soort plastic ofwel vinyl. Wij maken gebruik van 3M vinyl dat extreem kras bestendig is. En dat alles zonder dat je veel van de extra dikte merkt. De ribbels en het reliƫf kan je ook daadwerkelijk voelen. Hierdoor krijg je meer grip op je MacBook. Verder beschermt de skin je MacBook tegen andere kleine beschadigingen.

Geen gezeik, alleen maar kwaliteit. Mocht je de skin toch ooit beu worden, dan hebben wij je altijd gecoverd. De skins zijn makkelijk te verwijderen zonder dat ze lijmresten achterlaten. Daarnaast hebben wij zo veel gave skins dat je bij ons natuurlijk een nieuwe kunt kopen.

Gewicht Niet beschikbaar
color

,