Vorige pagina
IPHONE 13 PRO MAX
IPHONE 13 PRO
IPHONE 13 MINI
IPHONE 13
IPHONE 12 PRO MAX
IPHONE 12 PRO
IPHONE 12 MINI
IPHONE 12
iPhone 11 Pro Skins
IPHONE 11 PRO MAX
iPhone 11 Pro Skins
IPHONE 11 PRO
IPHONE 11
IPHONE SE
IPHONE XS
IPHONE XR
IPHONE X
IPHONE 8
IPHONE 7
iPhone 6 Skins
IPHONE 6
Previous
Next

Waarom een iPhone Skin van Ucustom?

 

Onze iPhone Skins worden gemaakt van een premium 3M Vinyl Materiaal. Dit zorgt ervoor dat je iPhone krasvrij zal blijven, maar dit is niet alles. Het premium 3M Vinyl materiaal zorgt daarnaast ook nog eens voor extra grip op je iPhone! Al onze iPhone Skins worden met precisie uitgesneden en vervolgens met de hand schoon gemaakt, dit proces zorgt ervoor dat de skin een perfecte pasvorm kent. Momenteel bieden wij Skins aan voor de iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone XR & iPhone XS. Kies je categorie om op zoek te gaan naar een iPhone Skin die bij jou past!

EXTRA GRIP

Door het getextureerde patroon van bijvoorbeeld carbon skins blijft jouw telefoon beter in je handen liggen tijdens de intense Whatsapp sessies,

PRECISIE GESNEDEN

Onze machines snijden tot op de micron nauwkeurig de skins uit. Dankzij velen uren testen krijg jij het beste product op de mat

LIJPE SHIT

Gewoon bruut. Onze Skins toveren jouw iPhone, MacBook of console om tot een echt lijp product. Weg met dat saaie hoesje

iPhone 11 Skins

De iPhone 11 is net uit en jij zoekt nog een hoesje. Wij hebben iets beters, een iPhone 11 skin. Hiermee bescherm je jouw nieuwe plaat glas tegen krasjes van zaken zoals sleutels of andere smerige troep die jij in je broekzak hebt zitten. En dat allemaal zonder dat je telefoon dikker wordt dan dat hij al is. 

Bekijk hier alle iPhone 11 Skins. Vergeet een telefoonhoesje, en koop een skin. Een iPhone skin blokkeert niet de draadloos oplaadfunctie die de telefoon heeft. 

Is dat toch fijn dat wij standaard alle orders gratis verzenden. Dus stop met twijfelen, en koop een iPhone 11 skin

iPhone 11 Zwart Cabon skin
iPhone 11 Pro Skins

iPhone 11 Pro Skins

We snappen het, jij hebt geld over maar wil niet het risico dat je plaat glas van 1300+ euro beschadigd. Krijg meer grip op je iPhone 11 Pro met een Skin van Ucustom. Onze iPhone 11 Pro Skins beschermen jouw telefoon tegen oppervlakkige krassen, en geven meer grip op je leven. 

Met onze premium 3M skins weet je zeker dat het goed zit. Je kan er zelfs voor kiezen om nog een hoesje over de skin te dragen. Het liefst wel een transparante natuurlijk, anders zie je de iPhone skin niet meer. 

Het voordeel van een iPhone skin is dat deze de telefoon beschermt tegen oppervlakkige krassen die je met hoesje niet kunt voorkomen. Er komt namelijk altijd zand tussen de iPhone en het hoesje te zitten. Hierdoor kan jouw telefoon alsnog beschadigd raken. 

iPhone Xs

De iPhone Xs is een staaltje techniek, wat toevallig 1 rug kost. Het zou zonde zijn als dat je krassen en andere rotzooi op je dure telefoon krijgt. Bescherm je leven (voor sommige) met een iPhone Xs Skin

Onze iPhone skins zijn gemaakt van premium 3M vinyl. Dit is een speciaal soort sticker dat langdurig mee gaat, en daarnaast ook nog eens je iPhone Xs beschermd tegen krassen. 

Verder is jouw peperdure telefoon beschermd tegen je smerige vingerafdrukken. Het is namelijk extreem zonde als je een dure telefoon hebt die vol zit met jou smerige bacteriën. Verder zorgt de iPhone Xs Skin voor meer grip. Iets wat je wel kunt gebruiken. Mijn baas heeft me laatst nog afgeslagen omdat ik mijn telefoon liet vallen. Er zat ook geen sticker op…

Mijn ontslag brief moest ik de volgende ochtend op zijn bureau hebben liggen. Wacht daarom geen moment want voordat je het weet overkomt het jou ook.

iPhone XS Skin Zwart Carbon Ucustom

iPhone Xr

Geen enkele iPhone laten wij onbestickert, dus ook de iPhone Xr niet. De iPhone Xr kan glad zijn in de onjuiste handen. Daarom zorgen onze iPhone Xr Skins er voor dat je meer grip hebt dan dat je ooit zult durven dromen. Verder is de skin maar 0,23mm dik. Hierdoor past elk telefoonhoesje over de skin. Daarnaast heb jij net als ons vieze vingers. Die vieze vingerafdrukken zijn ook verleden tijd met iPhone Xr Skins. Maar zulke meesterwerken wil je niet bedekken met een lelijk telefoonhoesje. 

Als je dit aan het lezen bent weten we zeker dat je geïnteresseerd bent in een iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone Xr of iPhone Xs skin. En dat is natuurlijk terecht. 

iPhone X Skins

De iPhone X is een pracht telefoontje. Maar met een iPhone X Skin van Ucustom word hij nog mooier. Door het sterke 3M vinyl ben jij er van verzekerd dat je telefoon geen krasjes oploopt tijdens normaal gebruik. 

Maar ik hoor het je al denken… nu kan ik geen telefoonhoesje meer gebruiken. Nou dat kan dus wel gewoon. Jaa dat is even schrikken he. Daarnaast beschermt de skin jouw telefoon tegen je eigen vieze vingers. Nu kan je dus met echte stijl door het leven.  

Doe stoer bij je vrienden, familie, schoonfamilie wat ons betreft vertel je het tegen je hamster. Onze stagaires moeten dat ook in de eerste 3 dagen van hun stage. 

iPhone X Camouflage Zwart Skin
iPhone 8 Carbon Skin

iPhone 8 Skins

De iPhone 8 is een staaltje techniek, wat toevallig 1 rug kost. Het zou zonde zijn als dat je krassen en andere rotzooi op je dure telefoon krijgt. Bescherm je leven (voor sommige) met een iPhone Xs Skin

Onze iPhone skins zijn gemaakt van premium 3M vinyl. Dit is een speciaal soort sticker dat langdurig mee gaat, en daarnaast ook nog eens je iPhone Xs beschermd tegen krassen. 

Verder is jouw peperdure telefoon beschermd tegen je smerige vingerafdrukken. Het is namelijk extreem zonde als je een dure telefoon hebt die vol zit met jou smerige bacteriën. 

iPhone Skins Ucustom

iPhone 6 / 6s Skins

Je weet wat ze zeggen, ‘op één been kan je niet staan’, daarom hebben wij ook de bijbehorende iPhone skins. Dezelfde premium 3M vinyl materialen en deze houden jouw smerige vingers op een grote afstand. Wil jij ook stoer doen bij je collega’s, vrienden, opa, oma, vader of moeder? Wij hebben de oplossing! 

De iPhone 6 is al een aantal jaren oud, maar een echte Nederlander weet het donders goed. Don’t fix if it aint broken, ofwel koop geen nieuwe zolang je oude het nog doet. Apple ondersteunt de iPhone 6 nog erg goed. En wij van Ucustom ook. Wij hebben een groot aanbod van de gaafste iPhone 6 Skins om jouw telefoon te beschermen. Vergeet een telefoonhoesje. 

Klik op de onderstaande knop om te shinen!