Vorige pagina

Waarom een iPhone Skin van Ucustom?

 

Onze iPhone Skins worden gemaakt van een premium 3M Vinyl Materiaal. Dit zorgt ervoor dat je iPhone krasvrij zal blijven, maar dit is niet alles. Het premium 3M Vinyl materiaal zorgt daarnaast ook nog eens voor extra grip op je iPhone! Al onze iPhone Skins worden met precisie uitgesneden en vervolgens met de hand schoon gemaakt, dit proces zorgt ervoor dat de skin een perfecte pasvorm kent. Momenteel bieden wij Skins aan voor de iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone XR & iPhone XS. Kies je categorie om op zoek te gaan naar een iPhone Skin die bij jou past!

iPhone 6 Skins

Je weet wat ze zeggen, ‘op één been kan je niet staan’, daarom hebben wij ook de bijbehorende iPhone skins. Dezelfde premium 3M vinyl materialen en deze houden jouw smerige vingers op een grote afstand. Wil jij ook stoer doen bij je collega’s, vrienden, opa, oma, vader of moeder? Wij hebben de oplossing! 

Klik op een van de onderstaande knoppen om te shinen!

iPhone X Skins

De iPhone X is een pracht telefoontje. Maar met een iPhone Skin van Ucustom word hij nog mooier. Door het sterke 3M vinyl ben jij er van verzekerd dat je telefoon geen krasjes oploopt tijdens normaal gebruik. 

Maar ik hoor het je al denken… nu kan ik geen telefoonhoesje meer gebruiken. Nou dat kan dus wel gewoon. Jaa dat is even schrikken he. Daarnaast beschermt de skin jouw telefoon tegen je eigen vieze vingers. Nu kan je dus met echte stijl door het leven.  

iPhone XS Skin Zwart Carbon Ucustom

iPhone Xs Skins

De iPhone Xs is een staaltje techniek, wat toevallig 1 rug kost. Het zou zonde zijn als dat je krassen en andere rotzooi op je dure telefoon krijgt. Bescherm je leven (voor sommige) met een iPhone Xs Skin

Onze iPhone skins zijn gemaakt van premium 3M vinyl. Dit is een speciaal soort sticker dat langdurig mee gaat, en daarnaast ook nog eens je iPhone Xs beschermd tegen krassen. 

Verder is jouw peperdure telefoon beschermd tegen je smerige vingerafdrukken. Het is namelijk extreem zonde als je een dure telefoon hebt die vol zit met jou smerige bacteriën. 

 

iPhone Xr Skins

Geen enkele iPhone laten wij onbestickert, dus ook de iPhone Xr niet. De iPhone Xr kan glad zijn in de onjuiste handen. Daarom zorgen onze iPhone Xr Skins er voor dat je meer grip hebt dan dat je ooit zult durven dromen. Verder is de skin maar 0,23mm dik. Hierdoor past elk telefoonhoesje over de skin. Daarnaast heb jij net als ons vieze vingers. Die vieze vingerafdrukken zijn ook verleden tijd met iPhone Xr Skins. Maar zulke meesterwerken wil je niet bedekken met een lelijk telefoonhoesje. 

Als je dit aan het lezen bent weten we zeker dat je geïnteresseerd bent in een iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone Xr of iPhone Xs skin. En dat is natuurlijk terecht.