Instructies


Playstation 4 Pro Basic sticker zwart skin Ucustom

Playstation Skins Instructies

XBOX One S Skins Ucustom

Xbox Skins Instructies

PS5 Controller Skins Instructies

Xbox controller skin

XBOX One Controller Skins Instructies

En toen kwam de Skin binnen. Jaa dat is even schrikken, zoveel stukken. Niet getreurd het is echter ontzettend eenvoudig. Volg de onderstaande stappen. En dan kunt ook u gemakkelijk een sticker plakken. 

Waar moet u op letten?

  • Als de sticker onbedoeld ergens aan blijft plakken ga daar dan zorgvuldig mee om! Zorg ervoor dat u de sticker zorgvuldig verwijderd, anders kan dat beschadigingen veroorzaken.
  • Verwijder de beschermlaag niet voordat u precies weet waar u de sticker moet op plakken. Deze beschermlaag is ervoor om de plak kant van de console skin te beschermen.

Stap 1: 

Zorg ervoor dat uw playstation goed schoon is. Let hierbij goed op het verwijderen van stof en vettigheid. Mocht u dit doen met een vochtige doek,  er dan voor dat de playstation goed droog is voordat u de sticker erop gaat plakken. Wij raden u aan om 99% Alcohol te gebruiken, zodat de Ps4 zo schoon mogelijk wordt.

Stap 2:

Console sticker plakken:

Leg de sticker eerst op de console zodat u een idee krijgt hoe u de sticker het best kan plakken. Voorkom hierbij dat er luchtbellen ontstaan, u kunt hierbij bijvoorbeeld een creditcard of brillendoekje gebruiken om er nog eens goed overheen te strijken. Let hierbij op dat je er niet te hard overheen strijkt, dit kan beschadigingen veroorzaken.

Controller sticker plakken:

Belangrijk is hierbij dat je vanuit de binnenkant naar buiten toe werkt. Probeer ervoor te zorgen dat alles goed aansluit en dat er geen luchtbellen ontstaan, u kunt hierbij bijvoorbeeld een brillendoekje gebruiken om er nog eens goed overheen te strijken. Let hierbij op dat je er niet te hard overheen strijkt, dit kan beschadigingen veroorzaken.

U bent klaar!

Wij raden u aan om de onderste zijde van de console niet de beplakken in verband met de warmte van de console, u kunt de console zowel liggend als staand plaatsen na het plakken van de sticker.